Nieuws
... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...
Presentatie studeren in het buitenland
03-03-2014 10:45
Donderdag 6 maart om 14 uur geeft Tirza een presentatie over haar half jaar studie in Ierland.
De presentatie zal ingaan op hoe het er als student toe gaat en waar je zoal aan moet denken.
Wat komt er bij kijken om naar Ierland toe te gaan (kosten, tips, truc etc).
Tags:
Er zijn nog geen tags opgegeven.
Vacature Hulp Contentbeheer is inmiddels ingevuld!!!
03-03-2014 07:58
Wij zoeken een (ex)student die ons (afdeling Marketing & Communicatie) komt versterken, gemiddeld 4 tot 8 uur per week en extra in vakanties. Hieronder een korte omschrijving van wat je zou moeten kunnen.
Tags:
Er zijn nog geen tags opgegeven.
Meelopen met je stagiair?
27-02-2014 08:38
De redactie van NHL personeelsmagazine XPERS is op zoek naar docenten die een dagdeel willen meelopen bij een stagebedrijf. Ben jij stagebegeleider, ga je binnenkort op bedrijfsbezoek en lijkt het je leuk om te ervaren welke werkzaamheden de student daar precies doet? Informeer dan of je een dagdeel kunt meelopen met de stagiair. Wij zorgen voor een fotograaf ter plekke en na het bezoek wordt je samen met de stagiair geïnterviewd over je bevindingen. Wat volgt is een mooi artikel in XPERS. Kan je zo’n bedrijfsbezoek vóór 15 maart inpassen in je agenda, laat het ons weten via XPERS@nhl.nl.

Heb je belangstelling maar kan je niet op korte termijn? Laat het ons ook weten, dan plannen we dit in voor een volgende editie van XPERS.
Voor het tot stand komen van XPERS werken we samen met redactiebureau LVB Networks en fotograaf Henri Vos. Beide absolute professionals in hun vak. Een journalist van LVB zal jou interviewen en Henri Vos komt op de stageplek langs voor de fotografie.
Tags:
Er zijn nog geen tags opgegeven.
OC-Oproep voor Propedeuse-studenten
18-02-2014 14:16
In de OC (Opleidingscommissie) is plek voor een nieuw student-lid, omdat een van de leden gestopt is met de studie.
De OC bewaakt de kwaliteit van het onderwijs en heeft een adviserende functie naar het management van CMD. De commissie bestaat uit 4 personen die de docenten vertegenwoordigen en 4 personen die de studenten vertegenwoordigen: 2 hoofdfase-studenten en 2 Propedeuse-studenten. Van de Propedeuse-studenten is nu 1 gestopt.
Zit je in de Propedeuse en heb je belangstelling? Meld je dan VOOR 6 MAART bij Lolkje van der Kooi (l.van.der.kooi@nhl.nl) of bij een van de student-leden:
Charley Hekkers, Lucia Pitstra, Suzie-Ann Bakker.
Tags:
Er zijn nog geen tags opgegeven.
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS