Nieuws
... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...
Meelopen met je stagiair?
27-02-2014 08:38
De redactie van NHL personeelsmagazine XPERS is op zoek naar docenten die een dagdeel willen meelopen bij een stagebedrijf. Ben jij stagebegeleider, ga je binnenkort op bedrijfsbezoek en lijkt het je leuk om te ervaren welke werkzaamheden de student daar precies doet? Informeer dan of je een dagdeel kunt meelopen met de stagiair. Wij zorgen voor een fotograaf ter plekke en na het bezoek wordt je samen met de stagiair geïnterviewd over je bevindingen. Wat volgt is een mooi artikel in XPERS. Kan je zo’n bedrijfsbezoek vóór 15 maart inpassen in je agenda, laat het ons weten via XPERS@nhl.nl.

Heb je belangstelling maar kan je niet op korte termijn? Laat het ons ook weten, dan plannen we dit in voor een volgende editie van XPERS.
Voor het tot stand komen van XPERS werken we samen met redactiebureau LVB Networks en fotograaf Henri Vos. Beide absolute professionals in hun vak. Een journalist van LVB zal jou interviewen en Henri Vos komt op de stageplek langs voor de fotografie.
Tags:
Er zijn nog geen tags opgegeven.
OC-Oproep voor Propedeuse-studenten
18-02-2014 14:16
In de OC (Opleidingscommissie) is plek voor een nieuw student-lid, omdat een van de leden gestopt is met de studie.
De OC bewaakt de kwaliteit van het onderwijs en heeft een adviserende functie naar het management van CMD. De commissie bestaat uit 4 personen die de docenten vertegenwoordigen en 4 personen die de studenten vertegenwoordigen: 2 hoofdfase-studenten en 2 Propedeuse-studenten. Van de Propedeuse-studenten is nu 1 gestopt.
Zit je in de Propedeuse en heb je belangstelling? Meld je dan VOOR 6 MAART bij Lolkje van der Kooi (l.van.der.kooi@nhl.nl) of bij een van de student-leden:
Charley Hekkers, Lucia Pitstra, Suzie-Ann Bakker.
Tags:
Er zijn nog geen tags opgegeven.
Funding possibilities / Grant Programme for Talent Development
13-02-2014 16:47
http://www.stimuleringsfonds.nl/en/grants/grant_programmes/5/grant_programme_for_talent_development
Tags:
Er zijn nog geen tags opgegeven.
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS