CMD Next

CMD Leeuwarden organiseert jaarlijks CMD Next. Hét multimedia event van het Noorden, waar alle digitale creatieven elkaar treffen. Ieder jaar rondom een thema's uit de wereld van de creatieve technologie. 

Als designopleiding houden we ons steeds meer bezig met het oplossen van wicked problems. Op CMD Next verkennen studenten, alumni en ondernemers thema’s die het verschil maken voor een meer betekenisvolle wereld. Waar zien we nieuwe kansen? Waarmee creëer je waarde? Kunnen we impact maken met design? Met een ijzersterk programma van inspirerende lezingen en workshops gaan we de dialoog met elkaar aan.

Hiernaast sluiten we ieder jaar af met de uitreiking van de CMD Award: de prijs voor de beste digitale creatieven van Leeuwarden.

-

CMD Next 2016

CMD Next editie 2016 staat in het teken van de the purpose economy; de betekenis economie. Maatschappelijke waarde wordt in de komende jaren de belangrijkste pilaar voor het creëren van de zakelijke waarde van bedrijven. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarvan slechts de bottom line. We hebben het hier over wérkelijke waarde – voor het leven van klanten, medewerkers en andere stakeholders; voor de maatschappij in brede zin. Tijdens CMD Next; The Purpose Edition zullen de sprekers en workshops je inzicht geven in wat de betekenis economie is en wat het betekent voor je carrière of bedrijf.

Main stage

Keynotes, Top Stories & Workshops

Tijdschema

The Pit

Playground & Silent Keynote

Tijdschema

Storyrooms

Stories, Workshops & Upstart Meetup

Tijdschema

Upstart Meetups op CMD Next

Upstart wil muren afbreken, en op deze dag doen we dat op CMD Next! Maak een date met je favoriete bedrijf, en kom met je portfolio onder je arm praten over wat je kan doen om aan het werk te gaan bij hen! Scherp je doelen aan, krijg nuttige feedback en start je netwerk! 

Alle Meetups

Keynote # 1 Stefan Wobben

Keynote #2 Daan Levy

Silent Keynote Joris Hoebe

Top Story #2 Marcel Kampman

Host: Anna van Nunen

Workshop Michiel Wijgmans

Workshop Matthijs Numan