Dag van het Beeld 2018

De opleiding CMD organiseert samen met de Studievereniging RUN CMD jaarlijks de Dag van het Beeld. Het event waar alles draait om beeld en waar alle creatieve mensen zich verzamelen. Een dag vol met toffe workshops, lezingen en gastsprekers. Het event vindt plaats op 28 maart 2018 in NHL Stenden campus te Leeuwarden. Iedereen is welkom! Schrijf je snel in!

Dag van het Beeld?

Beeld is een brede term waar iedereen elke dag mee geconfronteerd wordt. De Dag van het Beeld wordt georganiseerd voor beeldmakers, jij dus! Beeld? Film, fotografie, kunst, animatie, interactieve video, illustraties, noem maar op. Er zijn talloze vormen waarin beeld gecreëerd wordt. Hoe maak je succesvolle films zoals ‘De schippers van de Kameleon’ of ‘Snuf de hond’? Of hoe fotografeer je een verhaal met sterk onderscheidende beelden? Op de Dag van het Beeld is er een breed programma, waarin voor ieder wat wils is.

De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking voor de jaarlijkse fotowedstrijd die gekoppeld is aan de Dag van het Beeld en natuurlijk een borrel.

 

Fotowedstrijd

De Dag van het Beeld heeft een fotowedstrijd met ieder jaar een ander thema. Het thema van dit jaar is ‘Creativiteit’. Dat is een lastige! Er is veel competitie, dus wees extra creatief! Waarom meedoen? Naast eeuwige roem kun je in de top 3 waardevolle prijzen winnen, samen ter waarde van ongeveer € 220,-, de hoofdprijs en de 2e prijs voor de beste foto en de 3e prijs voor de origineelste foto. De foto’s kunnen ingestuurd worden tot 23 maart 2018.

Spelregels

Programma

Ook dit jaar heeft de Dag van het Beeld weer een bomvol programma met workshops, lezingen, een rapper en meer...

Tijd
12.00 - 17.00 uur

Locaties
NHL Stenden - Rengerslaan 10
- Theater NHL
- D2.027 (BAD lokaal)
- D2.036 (Concepting lokaal)

Volledig programma